ASK Romein is een toonaangevende speler op de Nederlandse en Belgische staalbouwmarkt en in toenemende mate daarbuiten. We beschikken over een zeer geavanceerd machinepark met een optimale uitrusting en opdrachtgevers kunnen in Roosendaal(NL), Malle(BE), Katwijk(NL) en Sluiskil(NL) terecht voor totaaloplossingen van alle denkbare staalconstructies.
ASK Romein Staalbouw werkt nauw samen met onze andere vestigingen als het gaat om engineering, productie en uitvoering van (staal)bouwprojecten en zijn daarnaast gespecialiseerd in het tekenen en berekenen van staalconstructies en verbindingen. Zo vergroten wij onze teken- en engineeringscapaciteit en versterken we onze positie in de markt.
Met een staalcapaciteit van 45.000 ton per jaar zijn we een van de grootste spelers binnen de Benelux. Als betrouwbare en ervaren partner zoeken wij steeds naar een innovatieve en kostenbesparende uitwerkingen van ieder project waarbij wij onze klanten kwaliteit en ontzorging garanderen.Op 11 april 2023 zijn ASK Romein International B.V. en ASK Romein Holding B.V. en haar 100% (Nederlandse) deelnemingen failliet verklaard.
Meer informatie en updates over deze faillissementen vindt u hier